Odevzdávám

Odevzdávám

Anotace: Jsem teď nějak slaďoch v poslední době :)

Sbírka: Bonboniéra

Tluče mi srdce jako zvon.
Vždy každou vteřinu odbije jeden tón.
S každičkým tepem Tvoje jméno říká,
Každou vteřinu pro Tebe jen tiká.

Jen Tobě patří každý můj dech,
Veškerou tíhu světa unesla bych na bedrech.
Stačí mi to jak usměješ se plaše
A jsem schopná cokoli špatného snášet.

Zbožňuji Tě celičkou svou duší,
Jen pro Tebe žiju, jen pro Tebe mi srdce buší.
Teď přemýšlím jak se Ti mám dostat pod kůži,
Pak už je fakt jedno, že nemám ustláno na růžích.

Tobě se odevzdávám.
Autor Kes, 23.12.2008
Přečteno 667x
Tipy 8
Poslední tipující: Matty09, Agniezka, Vlk v rouše, Manon.H, Antionette, Alex Foster, sondulacek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krásné...

13.03.2009 10:05:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí