Už nikdy

Už nikdy

Anotace: ...

Nechci tě vidět, nechci tě znát
nejsem to já koho máš rád.
Nemám už naději na lásku tvou
snad nikdy neuzříš tu bolest mou.
Srdce mi krvácí nemám proč žít
zabíjíš ve mě ten poslední cit.
Ruka se klepe, tělo už slábne
za všechno můžou tvé sliby zrádné.
Chtěla sem lásku se šťastným koncem
ty jsi však brzo zazvonil zvoncem.
Snad někde pochopíš, co je to milovat
to už snad přestanu svých citů litovat.
Autor Emira, 23.12.2008
Přečteno 441x
Tipy 14
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Kallkaa, alexx, Seanko, loverose91, jesterka, Thanatos Mortis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska, ten krásný cit,
je to však přeostrý břit...

To zvládneš! Držím ti palce...

23.12.2008 22:09:00 | Thanatos Mortis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí