Jak dál ...

Jak dál ...

Anotace: ...

řekl si že bys taky chtěl,
aby tě měl někdo rád
bodlo mě to u srdce
a chtěla sem ti všechno dát
nejradši bych křičela,
že stojím přímo tady
láskou k tobě dusím se
a nevím si už rady
jeden tanec milenců
jež trval minut pár
byl to však v tom okamžiku
nejkrásnější dar
pro mě hodně znamená
každá chvíle s tebou
jenom vedle tebe sem
zase sama sebou
mám víc chutě do života
chce se mi jen smát
nemáš ani tušení
co může tvůj dotek dát
bojím se však lásky,
kterou k tobě cítím
těžko tě svým úsměvem
do svých sítí chytím
láska nemá bolet,
má být přeci krásná
proč tě tolik miluju
a přesto nejsem šťastná
tenhle krásný pocit
mi víc bere nežli dává
vím že je to běžná věc,
že i to se stává
nechci toho tolik
jenom býti s tebou
chvilku se tě dotýkat,
zahrnout tě něhou
Autor Emira, 23.12.2008
Přečteno 472x
Tipy 12
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, mafiiiie, alexx, Seanko, blue, Anastacia-Jane
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

nádhera :-)

20.05.2009 18:21:00 | Romana Šamanka Ladyloba

líbí ...a .... ty pocity znám

28.12.2008 03:30:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí