mysli si co chceš, tohle vážně není lež

mysli si co chceš, tohle vážně není lež

Anotace: tuhle básničku jsem složila už hodně dávno...myslím, že každý z vás ví moc dobře, co jsem chtěla vyjádřit

A zas tu ležím,sama a zraněná,
z mého srdce krev vytéká.
Krav rudá jako Tvé rty,
které bylo tak nádherné líbati.
Proč odešels ode mě náhle,
stopy nezanechal žádné?
Tohle je to,čeho jsem se bála,
tohle je to,kvůli čemu jsem noci proplakala...
Proč,to je otázka,která hned pomíjí,
kam se poděla láska,jež byla naší nadějí?...
Ležím tu a slunce zapadá,
už nikdy nevstane,stejně jako já,
zasažená tou ranou nejkrutější,
když čas se zastaví a už to nerozchodí...
Autor Kutinečka, 24.12.2008
Přečteno 453x
Tipy 2
Poslední tipující: Sleepwalker
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí