Opožděný dárek

Opožděný dárek

Anotace: Může srdce krvácet a bolet a přitom mě tento stav nechává žít? Žít? Ne, přežívat ...

Tichá noc! Na věži odbíjí půlnoc, svátečně zní zvony!
Děti spí spánkem spravedlivým, zbytky cukroví na mísách voní ...
Dospělí v kostelích poslouchají se zatajeným dech o tom,
že měli bychom si pomáhat, milovat bližní své teď i potom!

I o této přesvaté noci já opět s obavami uléhám,
milému v duchu tisíce polibků a požehnání posílám!
Jak poslední vlaštovka, pod stromečkem dárek zapomenutý,
přišla zpráva, že za rozpad rodiny jsem člověk zodpovědný ...

Tentokrát byla pod sprchou výčitek Tvá žena podepsána,
nespala jsem již, bojím se zavřít oči, vyhlížím milostivá rána!
Bože dej, ať i ona jednou pozná, že láska není o sexu a flirtování!
Je o porozumění, citech, pochopení a milování!

Vím, že mi nic neprovedla, to není alfou a omegou vztahu našeho!
Pochopila jsem, že odpovědná jsem za rozkol manželství vašeho ...
Vracím Ti srdce, andělská křídla i sliby Tebou vyřčené!
Tahle láska a soužití nebylo nám souzené ...
Autor ona_a_on, 25.12.2008
Přečteno 351x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Nút, NikitaNikaT., Filková, jedam
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

NN podepisuji...sice to není vždycky tak jednoduché..ale budiž...

26.12.2008 07:46:00 | Nút

Třetí sloka je trefná a výstižná... btw. jak můžeš být zodpovědná, či vinna za rozpad manželství? Pokud Tě má rád a miluje Tě, za rozpad přecik nemůžeš ty, ale oni dva, že jim to nefunguje... nemyslíš? Neznám okolnosti, ale tohle by napdlo hodně lidí... když něco nefunguje, člověk jde dál...

25.12.2008 18:00:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí