Milovala jsem

Milovala jsem

Anotace: Milovala jsem? Já nevím.....asi stále miluji...tohle je pravdivé...

Milovala jsem...

Milovala jsem tvoje oči, i když jejich pohled pálil
milovala jsem tvé jméno, které jsem volala ze spaní
milovala jsem tvůj hlas co mi v hlavě stále zní
milovala jsem tvé tělo, které znám jen s obětí
milovala jsem tvoje ruce, které jsi vkládal do mých dlaní
milovala jsem na tobě snad vše co je i není
milovala jsem tvoje charisma dobré i zlé
milovala jsem tvůj úsměv, i když kolikrát nepatřil mě
milovala jsem, když jsi se červenal a zapoměl co máš říct
milovala jsem, když jsi se na mě díval a čekal, že ti poradím
milovala jsem vše co se tě týkalo, jako náhodou
milovala jsem tvoje slova, byly pro mě útěchou
milovala jsem to hledání v davu, i když ty jsi se díval jinam
milovala jsem, když jsi byl nervozní a to nejen ze mě
milovala jsem tvé zprávy, které někdy bolely
milovala jsem tě jako člověka, který mě ranil, ale
milovala jsem tě i když jsem dobře věděla, že nesmím
milovala jsem tebe a to mi už nikdo nevezme
milovala jsem, ale to je minulost
milovala jsem? To ukáže budoucnost...
Autor AndyKo, 25.12.2008
Přečteno 504x
Tipy 12
Poslední tipující: Sleepwalker, Rolnička, BArBArKO, Agniezka, miriaim, Cassandra, Filková
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já také...snad ještě stále miluji, ale teď už jen sama...

29.12.2008 12:19:00 | Agniezka

I já milovala

26.12.2008 19:40:00 | Cassandra

no tak jasně:) na druhou stranu ho ale nikdo nenutí presentovat víceméně soukromý neveřejný text, nota bene bez literární kvality, veřejně..
adresát z toho má jistě kvůli obsahu radost a forma mu tak může být jedno, ale co z toho má běžný čtenář?;)

25.12.2008 15:49:00 | melancholik

jojo to asi jo, ale někdy z člověka zkrátka něco vypadne a neřeší jestli je to poesie nebo ne.... ale díky Andy

25.12.2008 14:42:00 | AndyKo

vyznání možná, ale s poezií to bohužel mnoho společného nemá..

25.12.2008 14:29:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí