Kamarádi ...

Kamarádi ...

Anotace: ...

ON
Jsi pro mě ta nejlepší,mám tě hrozně rád
Miluji však jinou, té chci všechno dát
Ty jsi moje kamarádka, můj opěrný sloup
Je to ale její přístav do něhož chci vplout
S tebou je mi krásně, rád trávím volný čas
Myšlenky ovšem míří jen k té bytosti zas

ONA
Vím že jsem tvá kamarádka co ti má dobře radit
Nechci však na špalek své bolavé srdce vsadit
Ty mě máš JEN rád a já tě tolik miluji
Chtěla bych říct, že svých citů lituji
Kde je kamarádství, tam láska nepatří
Proto tvé oči ty moje už nespatří
Autor Emira, 26.12.2008
Přečteno 348x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, alexx, Seanko, páááááááá
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..smutné..ale naděje umírá opravdu až úplně naposled

26.12.2008 11:12:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí