Most

Most

Anotace: ...

Po bledé tváři
slza upadá.
Úsměv už nezáří
i když jsem mladá!

Okolí směje se
a já tiše pláču
Okolí směje se
a já z mostu skáču.

Kdo při mém činu mě podrži,
kdo šanci druhou mi dá?
Ty nejspíš ne,
jak to tak vypadá...
Autor kdo.to, 26.12.2008
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí