Hezký den všem!

Hezký den všem!

Anotace: Tak jak se máte škrabálci?

Tichá chodba dlouhou tmou,
nomád nekonečna nesmí stát,
tvé oči mrtvé se už nehýbou,
velké bum a nic, proč se bát?

špetka melancholie na úplný závěr,
pár posledních derniérních hlodů,
poslední sekundu hledáš svůj záměr,
a nabrat tak u Něj alespoň pár bodů,
(samozřejmě k dobru)

umírat tak trapně,
a to ses Jí bál,
nedolíhaj chlopně,
nojo, život jde dál...

že ne ten tvůj?
ach ta tragédie,
tenhle boží hnůj,
stejně nikdo nepřežije,

30.000 dětí denně,
prej někde v Africe,
jsi jehla v seně,
nafoukaná velice,

bůh se z tvý smrti neposere,
a všichni kamarádi to zapijou,
neboj nikdo z nás to nepobere,
zhroutěj se všici co tě přežijou,

dlouho to natahoval,
hodinu chroptil na ipce,
nepil, nešukal, nefetoval,
jo, byl tak trochu za blbce...

Přeji hezký den!
A pozdravujte...
Autor Árés, 27.12.2008
Přečteno 384x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Lady Carmila, Gemyni
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš u mě tipa..beru to jako humorné dílko...zasmála jsem se u konce

asi si budu muset na tvůj cynismus zvyknout

01.01.2009 21:42:00 | Lady Carmila

Moc hezké..a někoho mi to připomíná

27.12.2008 09:58:00 | Gemyni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí