Dávný rytíř dnešku

Dávný rytíř dnešku

Anotace: jako dávný rytíř dnešku o tvou přízeň bojovat

Zas rezignuje na lásku
má smutná duše z provázků,
už neví kudy kam,
já kámen v srdci mám.

Pokouším se chvíli schovat,
pod peřinu, pod polštář,
ač bez naděje na oltář,
pokouším se milovat.

Jako dříve za rozbřesku
o tebe se strachovat,
jako dávný rytíř dnešku
o tvou přízeň bojovat.
Autor Dreamer, 27.12.2008
Přečteno 309x
Tipy 6
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Bíša, Mbonita, NikitaNikaT., bajli33
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň má moc hezkou myšlenku, opravdu se mi dobře četla, je myšlenková.

27.12.2008 19:58:00 | NikitaNikaT.

taky věřím na rytíře..

27.12.2008 19:58:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí