Když tě srdce druhého zradí

Když tě srdce druhého zradí

Anotace: Zrada bolí.

Když tě srdce druhého zradí,
prý to byla jen hra,
zjistíš, že jen to tvé dobře radí,
tak pro koho je to prohra.

Potají se ti vysmíval,
jak hloupá a naivní jsi byla,
jak miluje tě ti říkával,
jak odporná lež to byla.

Ty srdce jsi mu otevřela,
zraněné ti ho vrátil,
ta osoba pro tebe zemřela,
ta osoba, ten člověk svou tvář odvrátil.
Autor Ivet.K, 28.12.2008
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, Rošták Domča
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí