My

My

Anotace: ...

Já a ty a naše sny,
naše štěstí, naše dny.

Chvíle dnů a chvíle nocí,
chvíle lásky držet v moci.

Chvíle hádek, řevu, zlosti,
chvíle plné žárlivosti.

Bezmoc-chvíle utrpení,
dokonalý nikdo není.

Neschopnost a chvíle pláče,
ruku v ruce zase kráčet.

Opora a tolerance,
chvíle naší velké šance.

Snaž se ji uchopit, držet a znát,
umět ji využít, dávat a brát.
Autor Verdička, 28.12.2008
Přečteno 336x
Tipy 7
Poslední tipující: Xindy, kikis, hezule, Veronikass, BArBArKO
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední dvojverší neslo opět kouzlo. Snad se tím bude řídit více lidí... Krásné

07.02.2009 11:44:00 | Veronikass

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí