Bezesné noci

Bezesné noci

Anotace: ...

Nemůžu spát, bezesné noci se soužím
Po tvé dlani ve své já bolestně toužím
Chci tvoji hlavu na polštáři mít
Jenom vedle tebe dlouhé noci snít
Chci to tak moc že nemůžu dýchat
City však zbytečně nechci už plýtvat
Proč jsi mi dovolil poznat úsměv tvůj
Nechceš-li lásku mou a dotek můj
Nejsem to já kdo s tebou chvíle tráví
Žárlivost, úzkost je to co mě dáví
Autor Emira, 28.12.2008
Přečteno 498x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, alexx, Seanko, páááááááá, blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

zahoď žárlivost - vztek
najdi si kluka co vynese tě do nebe
a posadí tě na zadek ;)

...jinak - tu nespavost znám, až moc dobře :(
ať je lépe přeji :)

28.12.2008 03:27:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí