Miluji vůni Tvého tajemství

Miluji vůni Tvého tajemství

Anotace: Lásko, tuto báseň jsi mi věnoval 13.10.2008 v 11:39! A já ji sem vkládám v den našeho osmiměsíčního výročí ... Miluji Tě!

Má úžasná, jak rád se Tě dotýkám,
rád Tě hladím, líbám a objímám.
A chci co nejblíž u Tebe stát,
abych Ti šeptal: „Mám Tě rád.“

Přál bych si být ještě blíž u Tebe,
vysvlékni vše, co ráda nosíš ze sebe.
Chci líbat celé Tvé tělo dokonalé,
ten něžný akt v touze neskonalé.

Smím se Tě dotýkat, kde to máš ráda.
Jak milou panenku položit na záda.
Začít hladit klín, bříško, ramínka i vlásky.
Hrát s Tebou hříšné hry, ale hrát je z převeliké lásky.

Objevovat tajemství ukryté v životodárné studánce.
Tajemství skryté v rozkvetlé nádherné květince.
V té, co se rosí při každém polibku.
V klíně zalitém při každém dotyku.

Ta vášeň mi dává tolik štěstí.
A božský nektar zalévá radostí.
Víc než sex je naše milování.
Náš vztah všechny mraky zahání.
Autor ona_a_on, 28.12.2008
Přečteno 693x
Tipy 4
Poslední tipující: Paulín, BArBArKO, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vyznání je moc krásné
těžké hledat slova...
Už bylo řečeno vše.

10.01.2009 21:56:00 | Paulín

no, je zbytecne psat kom, pac bych napsala to same jako u predchoziho dila.. laska je jiste super, ale moc cukru skodi...

28.12.2008 13:40:00 | saddova

Děkuji, Niko ... Ale chvála patří jemu, mé lásce!

28.12.2008 10:26:00 | ona_a_on

ST! za obsah. Krásná, něžná a svůdná básenka, úplně mi připomněla moju lásku, tohle se Ti fakt povedlo! :o)

28.12.2008 10:19:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí