Eine kleine Lovestory

Eine kleine Lovestory

Anotace: Jak říká poslední verš - víra s myslí na zem spadnou, když .....

Zamiloval se hošíček
do překrásné dívenky
Neznal, že hedvábné peří
halí páva i supa.
Sen se začal do klubíček
párat z jemné halenky,
ať poslouchá ten kdo věří,
kdo nevěří zadupá!

Svět své barvi měnit začal
jak modřina po čase.
Snažil se jak ona bolet,
duše byla bez těla.
Modřina, když jsem to načal,
je jen vada na kráse
a trvalo to mnoho let,
než ze srdce zmizela.

Nepředbíhejme však sledu
vyličme to postupně,
jak se chlapec nevyzrálý
trápil kvůli potvoře,
jež má v srdci kostku ledu
nezávislou na stupně.
Spí se špatně panu králi,
když není stráž na dvoře!

Chybami se člověk učí
-říká staré přisloví,
tak chtěl líbat jiskru chladnou
- nezlobme se na kluka,
že se kvůli holce mučí,
kdo to zažil ten to ví:
Víra s myslí na zem spadnou,
když lež pravdu ošuká
Autor Mr.George, 24.09.2005
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chybymi se člověk učí,není však třeba učiti se stále a ačkoliv je to otřelé,pravda nakonec zvítězí.Hezky si hraješ se slovíčky.

25.09.2005 14:59:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí