za stínem

za stínem

Anotace: ... dokud žhne ...

.
poklekám ke stínu
v zahradě vzpomínek
nad vodní hladinu
zahnal mne polibek

není tvůj, nebyl dnes
už nikdy nebude
zahradu zoralo
tvé přání do nebe

nechceš mne, sebe jen
a svůj stín z kopretin
ten v lednu s Maruškou
z přání tvých vytvořím

své ruce k měsíci
společně sepneme
pro prosbu polibku
a přání prstene

mrazí bez milosti
veškeré záchvěvy
bývalé lidskosti
macechy vedle mne

ve vodní hladině
vidím jen Marušku
a prsten na prstě
právě se rozzářil

a jen žhne ...
.
Autor a_tao, 31.12.2008
Přečteno 361x
Tipy 19
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Verena, Holis, NikitaNikaT., Caracol, labuť, Pavelpaja, jedam, okapovaroura, Lota, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je jako hedvábí vetkané ve větru......taková snová, toužící

13.01.2009 21:25:00 | Verena

*
z plamene jasu,
cítím tu krásu...
*

hledět němě tam,
kde světlo dohasíná,
smět za ním jít
snad ví
ta strana stinná
.
jak vzkřísit Lásku?
.

31.12.2008 14:12:00 | Lota

Moc krásné, a pro mě plné různých výkladů.

31.12.2008 06:54:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí