krůpěje

krůpěje

Anotace: sen? nebo jen nápad.. Kdo ví? :-)

krůpěje tekutiny chladné
z oblohy klesaly tam kde jsi stála
země pod jejich doteky mládne
však také lačně půda sála.

Prší..

schováš či nastavíš tělo
krásu svou všanc dáš
nebo pod deštník by to chtělo
ukrýt vše co máš?

krůpěje tekutiny teplé
smáčí lehce nejen Tvoji tvář
poté na látce světlé
zdůrazňují o čem píše snář

pláčeš...

marná snaha byla
pod křehkou stříškou úkryt hledat
sama jsi si namočila
co rozhodla ses dešti nedat

Krůpěje obé tak vinu měly
na odhalení tajemstvi
kdyz mé oči uvidět směly
tělo jež v nahotě se skví

...to slzy štěstí vykonaly své
Autor certsest, 31.12.2008
Přečteno 275x
Tipy 6
Poslední tipující: střelkyně1, Romana Šamanka Ladyloba, tynunka86, hanele m., Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí