Spadlý z nebe

Spadlý z nebe

Anotace: Z nebe nepadají jen andělé...

Sbírka: Dívka s dírou na punčochách

Mě chvíli trvá
než si vlastně uvědomím,
že mám tady Tebe,
že z výšky jsi mi nespad sám,
že s Tebou mi na hlavu padá
i celičké nebe.
Na chvilku odejdu....a už jsem zpět
a se mnou přichází rozřešení,
na které čeká
celičký svět.
Odpověď zní stroze a hloupě,
avšak i výstižně,
když, pane, dovolíte,
šláp jste mi,
chci říct,
stojíte mi na noze.
Tak tedy konečně,
vraťme se k tématu,
ta věta je krátká,
ach, jejda, to jsi Ty?
Co spad jsi z mraku?
A já myslela, co je to za chlápka
a celou tu dobu
dívám se na Tebe,
ty díváš se na mne
a já pomalu zapomínám,
co chtěla jsem zprvu říci,
a myslím, že už je to celkem
jedno, už ztrácí to pointu,
když našla jsem Tebe,
tak jenom na závěr,
varuj mě před tím,
než spadne to nebe.
Autor Willou, 02.01.2009
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: contionor, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslím, že je to hodně povedená práce

07.01.2009 19:42:00 | contionor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí