Socha z mramoru

Socha z mramoru

Anotace: Jemněší interpretace mých názorů. Moc se nerýmuje stejně tak jako život sám. :)

Otočená ke mě zády,
proč pláčeš nefrite?
Stojím přece tady!
Kam šla? Nevíte?

Hej!
Tak sakra!
NEVÍTE?!

Jenom já a šedá socha,
uprostřed bílého pokoje,
poezie v ní ni trocha,
žena nahá ve stoje.

PROČ JE BEZ ZBROJE?!
Vždyť se rozbije!
...
já jí rozbiju... mohl bych...
A kde pořád kurva je?

Co tu tak stojíš?!
Kde je má láska?
Nedělej že to nevíš!
Nárazem mramor praská.

CO?
JAK?
PROČ?
Ta kamená hlava!
To je přeci tvůj obličej!

Promiň slepci slepé oči!
do ticha zní krátké ámen,
všude krev a zem se točí,
já z člověka stvořil kámen!

To ty roky vedle tebe!
vzali mi veškerou inspiraci,
nejdřív peklo potom nebe,
a lásku změnili v dekoraci!

A dekorace nemají city!
NEMĚLI BY MÍT!
Autor Árés, 02.01.2009
Přečteno 527x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Montynka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí