!....TY....!

!....TY....!

Anotace: Tělem klameš a rozumem škádlíš

Víš, líbí se mi tvůj smích,
rozesměje každého,
jak malýho kluka sníh,
zahřeje srdce každého
snad i toho slepého,
který na lásku nevěří,
však dal by si s tebou třeba večeři.

Tělem klameš
a rozumem škádlíš,
svou něhou nam každou noc sladíš.
Tak rád bych dnes ochutnal tvou něhu,
kdekoliv na světě ..
...i dnešním čerstvém sněhu
Autor Axis, 02.01.2009
Přečteno 616x
Tipy 2
Poslední tipující: BArBArKO, Lenni
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí