Nic nevidím, nic neslyším, ani nemluvím

Nic nevidím, nic neslyším, ani nemluvím

Anotace: Budoucnost se někdy zdá být děsivá.

Nic nevidím, nic neslyším, ani nemluvím,
jen tu tak stojím,
a budoucnosti se bojím.

Nechci vidět budoucnost,
už teď vidím, jak bolí,
svírá mě a nic se nehojí.

Chci pryč ze světa,
nechci budoucnost zažít,
spíše jsem ochotná nežít a zemřít.

Přítomnost právě teď je,
telefon zvoní, SMS přišla,
že láska má odešla.

Jen jedna SMS zničí vše,
vše, co do té doby bylo,
a k čemu to bylo?
Autor Ivet.K, 03.01.2009
Přečteno 582x
Tipy 2
Poslední tipující: Iwushak...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí