Dávám sbohem

Dávám sbohem

Anotace: ...

Dávám sbohem velké lásce,
čas rozfouká, snad přebolí,
dávám sbohem velké lásce
a přitom dal bych cokoli...

Uzamykám svoje srdce
a klíč ten více nevydám,
dvě labutě, dvě bílé ruce
odletěly, kdo ví kam...

Rozlétly se do dálek
zrnka západu růžového,
mlhavý obrys vzpomínek
na vůni květu rozkvetlého.

Nejprve obrys prý zmizí,
pak vůně vyvane,
časem prý budem si cizí,
to mně se nestane...

Stále Tě budu v myšlenkách mít,
při Tobě budu vždy stát,
nikdy Ti nenechám ublížit
přes všecko budu mít rád.

Dávám Ti sbohem, lásko má,
dál přítele ve mně máš,
míle a míle jsi vzdálená,
ztrácíš se, když mě objímáš...

Těžko lze vánek sevřít v dlani,
těžko lze změnit řeky tok,
zastavit jitro za svítání,
proměnít v týdny jeden rok...
Autor Akrij8, 03.01.2009
Přečteno 413x
Tipy 17
Poslední tipující: maranika, Holis, glifada, Bíša, Ariella13, okapovaroura, Paulín, Simísek, Mannon, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je dobré nechat přebolet,
je lepší časem zapomenout,
protože jinak
třeba za pár let,
zjistíš že zapomněl jsi žít.

A to že nějaká láska byla pravá, zjistíš jedině tak, že se to pokusíš časem vyvrátit...

15.01.2009 19:24:00 | slunecniceee

to je take..... pokojne smutne.
paci sa mi, ako to nechavas plynut..

04.01.2009 19:54:00 | maranika

Tak smutné :'(

04.01.2009 00:12:00 | Ariella13

Smutná leč nádherná.

03.01.2009 23:34:00 | Paulín

...

03.01.2009 23:17:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí