Snivá

Snivá

Anotace: ranní snění

Myšlenky létají
pomalu a tiše,
láska v nich potají
snivé verše píše.

Hlaď mě a líbej mě,
moje tělo se nabízí,
odveď mě do země,
kde touha a rozkoš nemizí.

Tvé dlaně pohladí
všechny kouty mé zahrady,
Tvé prsty odhalí
schované taje a záhady.

Jazykem naladíš
napnuté struny,
Toužíš po spojení,
jsi láskou plný.

Hladíš má prsa,
přidržíš za boky,
bereš si co máš rád
a dnes i s úroky.

Chvěji se rozkoší,
duši svou chci Ti dát,
srdce se rozbuší,
Tebe chci milovat.

Hledám Tvá ústa,
ještě jsou žíznivá
a koncert našich těl
pomalu doznívá.
Autor nejsembásník, 05.01.2009
Přečteno 387x
Tipy 13
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, mufinka_malinka, Holis, toužím.jít.dál, Mbonita, Agniezka, Květka Š., Lissa, labuť, sondulacek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný žár ...

06.01.2009 14:42:00 | toužím.jít.dál

To je moc krásné ranní snění...

05.01.2009 11:15:00 | Květka Š.

Krásně zrýmované, pěkný obsah.. Dávám dva tipy, určitě za to stojí..

05.01.2009 10:03:00 | Lissa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí