SBOHEM

SBOHEM

Anotace: Je na čase to skončit a jít dál

Ukázal si tu druhou
nevlídnou tvář
nejsi tou barevnou duhou
za kterou se vydáváš.

Jsi mořským ježkem,
který ve mě zanechal stovky trnů,
jsi prokletým peškem,
co nosí smůlu a já strachem trnu.

Chci aby ses rozplynul
jak upír za denního světla,
potřebuju aby i mý srdce došlo k závěru,
že jsem se spletla.

Byla jsem nevidomá
a viděla jen tebe - padlého muže.
Naučil si mě milovat,
copak někdo zapomenout může?

Proměnil ses v tisíce střepů
na kterých tančím
úzkostí se klepu,
ale jednou to přejde - to vím.
Autor Květa, 26.09.2005
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednou to přejde
říkám ti a vím,
trápení a bolest jednou přebolí!!!

26.09.2005 20:09:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí