...povedz mu...

...povedz mu...

Anotace: poviem ti..raz..ti to poviem..

povedz mu:
že bez neho nevieš predstaviť si deň,
že keď tu nie je,svetlo zmení sa na tieň

povedz mu:
nenechaj si zapýriť líčka,
vypni hruď,buď krásna herečka
(mysli na krásne pery jeho)

povedz mu:
ked kdekoľvek na svete je,
tvoje srdce sa láskou zachveje
(pri myšlienke na neho)

povedz mu:
že máš ho plnú hlavu,
bez neho nemáš zábavu,
vyslov mu tie slová,tak často myslené,

povedz mu:
bez teba je moje žitie dávno skončené...
Autor maliska, 06.01.2009
Přečteno 395x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Bíša, Simísek, enigman, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pokud máš naději,že ta slova rád uslyší,tak neváhej a určitě je řekni;)

06.01.2009 16:22:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí