...hodné pekla...

...hodné pekla...

Anotace: ...

ja si nevymýšľam,naozaj sa tak stalo,
ked tvoje telo sa s mojim len tak hralo,
myšlienky hriešne,no skutky hodné pekla,
asi to tak má byť,ked som sa vtedy s tebou stretla...

tvoje ruky písali mi po tele hieroglyfy,
trasúce sa teplom ako dve holé osiky,
vášnivé bozky,dopraskané pery,
dá sa tomu naozaj vlastne uveriť?

ako na zámku v starom storočí,
potočiť kľúčikom a svet sa ti otočí,
naruby a späť,zasekne sa na hrane,
a ty len dúfaš,že niečo podobné sa stane...

z očí do očí,z pier na pery,dve telá oproti,
spríjemnili,či pokazili sme si tým životy?
čo robiť,stalo sa,bohužiaľ či našťastie?
uvidíme...po čase...
Autor maliska, 06.01.2009
Přečteno 461x
Tipy 8
Poslední tipující: Ria, enigman, Psavec, Bíša, Simísek, Mbonita, Káňátko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krása..

06.01.2009 16:44:00 | Káňátko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí