...pár nezmyselných viet...

...pár nezmyselných viet...

Anotace: alebo predajca na trhu života...

predávam smútok,
za pár hrstí šťastia,

predávam útok,
na môj kvet nešťastia,

nakúpim lásky,
plný košík ba ešte viac,

súdim otázky,
pravdu povediac,

len tie zmyselné,
tie čo majú hĺbku,
**************************

pozri na ne,
plné zármutku,

tie duše spanilé,
anjelsky vyrovanané,

krásou nevinné,
hľa,ved pozri na ne,

vymením slová,
za nežné vety,

aj za pár stovák,
k tomu aj kvety,
*************************
predám smútok,
ba aj slzy k tomu

znova..mi je ľúto,
tak kúp prosím moju smolu...
Autor maliska, 07.01.2009
Přečteno 349x
Tipy 6
Poslední tipující: jedam, Bíša, Simísek, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Netrap se...

08.01.2009 15:39:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí