Klíč

Klíč

Anotace: ...

Našla jsem klíč k Tvému srdci,
stačí zámek odemknout,
pár slovíček najít musím,
zbavit Tě tak těžkých pout.

Nevěříš mi, že to zvládnu
najít slůvka čarující,
správné kouzlo brzy najdu,
které patří k Tvému klíči.

Víš, že umím čarovat,
tvoje tělo ovládat,
až odemknu i tvé srdce,
přijedeš a vyjde slunce.
Autor nejsembásník, 08.01.2009
Přečteno 391x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, maliska, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí