Ty

Ty

Anotace: Něco z mých dřívějších tvoreb....je to minulost

Jako rozzářené hvězdy v noci,
připadají mi Tvé oči.
Třpytí se, když se usmíváš
a mě tím pohledem dostáváš.

Opiem jsou pro mne Tvá slova.
Jak ráda bych je poslouchala,
den co den, noc co noc,
..zas a znova.

Tvůj hlas mi zní jak houslový kvartet
a Tvé pohyby - jako bys mne zvala na parket.

Tančila bych s Tebou do rána,
pak bych Tě jen dlouho držela.
Užívala bych si pocit,
že sen se mi splnit bude moci.

Jen stát a mít Tě vedle sebe....
Snesla bych Ti modré z nebe!

Nevím jak láska se do veršů vkládá,
jen věř, že Tě vždy budu mít ráda!!!
Autor Nebbisha, 08.01.2009
Přečteno 725x
Tipy 9
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Haniéčka, kikis, Iwetta, Aka Kiss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Konec je pekny! :)

30.07.2009 22:18:00 | Makula

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí