Chci být tam kde ty

Chci být tam kde ty

Anotace: ...

Miluji když tvoje dlouhé prsty
dotknou se těch mých
Když z tvých rtů jen pro mě
zazní nenucený smích
Jak nejkrásnější píseň
jsou tvá slova pro mé uši
Když mi říkáš tajemství
co skrývá se v tvé duši
Sem v sedmém nebi
kdykoli mohu ti být oporou
Když prozradíš mi něco
co ostatní vědět nemohou
Chci být součástí tvého života,
tvých krásných snů
Být po tvém boku
až do konce mých dnů
Věřím v lásku,jež mě povznese
a všecičko překoná
S láskou mám křídla
a žádný zármutek mě nezdolá
Autor Emira, 09.01.2009
Přečteno 679x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, alexx, Iwetta, páááááááá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí