Parasympaticus

Parasympaticus

Anotace: Nervy parasympatické (parasympaticus) - zpomalují činnost - zotavení organismu

žebra máš prolezlá rzí a plíce šedé od nikotinu
vyběhnout tak na špičku tvých prstů
zahlédnout svět v zrnku písku,
které si vyklepeš z děravých tenisek

doživotní vězení mozku
matrace naplněné bahnem
a žiletky pod polštářem
plazivé ticho šeptá ti do uší

zlaté odlesky sklenice, krev je taky červená,
chci vidět víno téct po tvých zádech
chytnu jej do číše a schovám na horší časy
tentokrát nejdu spát s kocovinou

schovám se do další krabičky cigaret
do vyschlého tabáku co nosíš po kapsách
saka na lepší příležitosti

stojí mě devět životů nepřiznat bolest
Autor fairywood, 09.01.2009
Přečteno 458x
Tipy 4
Poslední tipující: Mrtvý květ, J.U. Ray, Neexistujíc a její ruce od krve
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já obyčejně tipy nedávám, ale nemám ráda ty nuly. A ta poslední věta je ... je.

10.03.2009 22:26:00 | Neexistujíc a její ruce od krve

najs.du omrknout zbytek tvorby :P

09.01.2009 23:43:00 | LaBiL

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí