Nic víc

Nic víc

Anotace: ...

O lásce každý zpívá , vypráví tisíce knih
Náš vztah ale miláčku nebude jednou z nich
Jsme to co jsme a jiní už nebudem
Proplujem životem smířeni s osudem
Snad ruku v ruce, jedna duše, projdem alejí
Bez tebe lásko má, život za nic nestojí
Buď mojí oporou, princem na bílém koni
Nechci hned dům, syna, svatební zvony
Chci jako každý, cítit lásky kouzlo, její moc
Nemusíš s vyznáním čekat na svatební noc
Stačí mi náruč tvá, úsměv a polibek na čelo
Pocitu bezpečí v tvé blízkosti se mi zachtělo
Miluji tě víc nežli vyslovit dokážu
Jak můžeš šťastný být ráda ti ukážu
Dovol mi milovat každý kousek tvého těla
Být s tebou v objetí je to co bych chtěla
Autor Emira, 10.01.2009
Přečteno 524x
Tipy 14
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, mafiiiie, alexx, stanislav molski polone, paneach, carodejka, Kapka, Filková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý by chtěl,tak byt milovan..
Tvoj smutek moc boli,ale je krasny..
Byt kouzelnikem,vyčaroval bym Ti,
štesti a usmev,a že ne,tak Ti
přeji at vyčaruje Ti to žyvot..
Moc mi se tve basnički libi,
chot piše je,jak citim,bolest
a sklamani..

07.02.2009 18:30:00 | stanislav molski polone

Tva slova jdou primo ze srdicka.

10.01.2009 23:47:00 | carodejka

protože láska je benzín bez kterého život jede jenom z kopce .-)

10.01.2009 23:20:00 | Filková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí