Touha po lásce:-(

Touha po lásce:-(

Anotace: Tak strašně po tom toužím

Je mi smutno bez té lásky,
lásky, té půvabné krásky.
Chci milovat,
naopak být milován.
Chci se vznášet,
ne, být k zemi ukován.
Napříč světem nechci chodit sám
a proto se tě lásko ptám.
Daruješ mi sama sebe?
Smutek v mém srdci zatím vede
štěstí v duši samo přede.
Kdy konečně ucítím tu vůni krásných dnů,
nekonečnou dobu snů.
Kdy sešleš na mne novou spásu,
dáš do života mého novou krásu..
Daruj mi prosím tu chvíli,
touha po tobě ve mne sílí.
Toužím znovu lásku prožít.
Tak prosím tě,-LÁSKO!
Nenechej mne dále čekat,
Přestaň mé bolavé srdíčko dále sekat.

Prosím!!!
Autor Martin Flídr, 11.01.2009
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: Quigleika, lucajda89, Ulri
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí