Smutno

Smutno

Anotace: :(

Sněhové vločky se tiše snáší k zemi,
na řasách roztají a z toho smutno je mi.
V očích se slévají se slzami smutku,
Po tvářích stékají, korálky ze zármutku.

Má duše nevěří, že vrátíš se zas zpátky,
a rozum láteří, vždyť sama děláš zmatky.
Já se s tím poperu,však musím najít síly,
možná to obrečím a v srdci zbudou díry.

Vždyť jsi to věděla, že budoucnost to nemá,
chtělas to jen zkusit a teď tu zíráš –němá.
Nemůžeš najít řeč a na omluvu slova,
že navždy odešel? Jen do srdce se schoval..
Autor nejsembásník, 11.01.2009
Přečteno 422x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, shakespeares, Mbonita, toužím.jít.dál, Giginka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Místo "smutno" přeji Ti "veselo" ... pocitová a krásná básnička ...

12.01.2009 14:57:00 | toužím.jít.dál

krásné,procítěné...ST =)

11.01.2009 19:14:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí