Jak jsi ode mě včera pospíchal

Jak jsi ode mě včera pospíchal

Anotace: :-(

Jak jsi ode mě včera pospíchal
zahlcen mou vůní míchanou pro tebe
Jak jsi ode mě včera pospíchall
se rty zkrvavenými mými pokusy o záchranu
Jak jsi ode mě včera pospíchal
a cestou odkopával flašky zbilý od milenců
Jak jsi ode mě včera pospíchal
a já sledovala tvý proradný opálený záda
Jak jsi ode mě včera pospíchal
já byla najdenou ráda, že život není věčný
Jak jsi ode mě včera pospíchal
sněhové nesmysly padaly přes oči do mý duše
Jak jsi ode mě včera pospíchal
staří lidé volali do pekárny pro zlatý rohlíky
Jak jsi ode mě včera pospíchal
na V Avenue odplouval Titanic
Jak jsi ode mě včera pospíchal
záviděla jsem si léta dětství - tos nebyl
Jak jsi ode mě včera pospíchal
říkala jsem si, každý má na výběr špatnou a správnou stranu cesty
Jak jsi ode mě včera pospíchal
svýma rukama zašlapávals mou naději
Jak jsi ode mě včera pospíchal
do svýho deníčku jsem rýsovala tlustou čáru
Jak jsi ode mě včera pospíchal
písmenka tvýho jména jsem znásilnila zmizíkem
Jak jsi ode mě včera pospíchal
vím, že je pozdě, a že jsi moje chyba
Jak jsi ode mě včera pospíchal
pospícháš i dnes.
Autor Rama_Maslova, 12.01.2009
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: DalfaSalfa, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí