Pravá láska

Pravá láska

Anotace: Říkal jsem si, že už vám je po mně určitě smutno, tak jsem se rozhodl vám sdělit jak to asi zhruba teď cítím. Snad to optimisticky uvidí víc lidí. ENJOY IT :-) PS: Kdyžtak komentáře nebo e-mail nebo ICQ. Nebudu se zlobit ani za negativní komentáře ;-)

Sbírka: Básně pro Mikalku :-*

Vím, že dá to pěknou fušku
najít si tu správnou družku,
ale když za člověkem láska zajde,
tu správnou si hnedle najde.

Hned jak přestane vám dávat život pěstí,
štěstí se na vás zasměje.
Nic jiného to nevěstí,
vysvitne ve vás naděje.

Pocit radosti vaše tělo zahřívá
když ta pravá na vás se usmívá
nehynoucí láska, vaše srdce zaplňuje
když říká vám, že jen vás miluje.

Milujete ji víc a víc,
nemůžete být bez ní ani vteřinu,
nemůžete zastavit ten chtíč,
chcete jen s ní sdílet svoji peřinu.

Strašně se těšíte na váš společný domeček,
na vaši zahrádku, na dětí plný dvoreček.

Nikdy proto nevzdávejte,
hledání té pravé.

Dejte lásce čas.

Věřte, že nikdy to není zas tak žhavé,
a že budete odměněni včas.

Já vím, možná jsem snílek bláhový,
věřím, že řekne mi své ano,
že Míša a Petr ***ovi
bude na domečku psáno.

Lepší snít a v lepší konce doufat,
než jen v srdci hnít a pořád si zoufat.
Autor PECEN-chleba, 12.01.2009
Přečteno 445x
Tipy 4
Poslední tipující: Anne Leyyd, Cassandra
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně jsi to vystihl! Moc pěkné!!! :) ST!

03.04.2009 22:53:00 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí