TAK SI MĚ SPALTE!

TAK SI MĚ SPALTE!

Anotace: stejně jako Láska ale, já i plameny jsme jedno!A můžem milovat tak drze a rouhavě,až....

Sbírka: My favorite

Ležím.
Stále ležím, na tváři zaschlé slzy.
Nejsou tvé,nejsou mé.
Nejsou ani slané,jak by měly.
Jsou z posledních rozloučení,
z nevyřknutých tužeb,
z nepolíbeného krucifixu.

Tak si mě spalte!
Ale i plameny pokleknou před vášní
s jakou se dokážeme milovat!

Prosila si mě.
Naléhavě.

O cokoli.
Už to nebolí.

Půjdeme schovaní pod pláštěm proti dešti
na odvrácenou stranu měsíce.
Ještě jsem nezapoměl cestu.

Jsem uctívač tvého zjevení,
co na tom záleží kolikátého.
Hlavně,že jsi zase zpátky.

Tak si mě spalte!
Ale kdo dokáže vidět do mých snů,
aby mě v nich za šílenou krutost potrestal,
když obdivuje,
jak bolest dokáže být krásná?

Za to já nemohu a není to ničí vina.
To úder zvonu všechny oslepí.
Víš, kde mě najdeš.
Budu u tvých nohou,
od kterých se nemohu odtrhnout.

Budem hrát hru v kostky s osudem,
jen tak se dá vyhrát odpuštění hříchů..

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 12.01.2009
Přečteno 456x
Tipy 10
Poslední tipující: Santinan Black, gallatea, Pevya, susana načeva, Mbonita, Jana M.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Slova seskládaná do povedených vět, které mají silnou moc a probouzejí mojí fantazii a jitří zapomenuté pocity. To vše ve mně vyvolala tahle báseň. Děkuji Ti za příjemné počtení.

11.03.2012 14:29:32 | Santinan Black

Túto pamätám...poznám... a zase sa ňou kochám :-)

27.02.2012 14:05:29 | gallatea

Děkuji moc ;-))

03.07.2010 14:33:00 | Petr Z

ST! Krásná, hodně silně na mě zapůsobila Tvá báseň.

30.06.2010 19:27:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí