Jsi..Láska..

Jsi..Láska..

Anotace: ...

Otevřu vzpomínku..

ve svém srdci bolavém,
otočím další list..

Tvé jméno..

nadepíši na linku
a s úsměvem na duši
chci znova Tě číst..

Co jsem..

co jsem tu bez Tebe,
bez dechu jež vpíjel
se do mé kůže,
jak mávání křídel motýla..

Tvůj dotek..

tak nádherný,
jak vonavé plátky z růže,
ted však vráska stesku,
tlačí se mi do týla..

Zlehounka..

stránku otočím,
abych ucítil
onu omamnou vůni..

Na chvilinku..

abych zahlídl
dva kvítky pod obočím,
já pro Tebe
lásko má stůni..

Láska..

má Tvou tvář
i jméno Tvé půjčila si
a její je Tvůj hlas
i stejně češe si své vlasy..

Tak polibky jí posílám..

jelikož
Ta láska a Ty lásko
jediné jste bytí..

A štasten jsem..

že v srdci mém
sis našla chrám,
ikdyž nebude nám přáno
společného žití...
Autor chalcedon, 12.01.2009
Přečteno 850x
Tipy 6
Poslední tipující: Mbonita, Kapka, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen láska je skutečná,
jen láska je věčná,
duše, které k sobě patří,
ty se vždycky poznají…

Tvoje láska nekonečná,
i Tvé tajné doufání
přinesly Ti zpět Tvou lásku,
srdce zas spolu mohou znít…

Myslíš, že společného žití
nebude vám dáno…?
Našel jsi srdce, v němž provždy
máš s láskou rozestláno.

28.12.2019 23:47:05 | Lili Starr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí