Nezbylo nic

Nezbylo nic

Anotace: ...

Moje oči

jak otevřená kniha

v niž můžeš číst

z těch citů k tobě

nezůstalo nic

tak obrať list

mohl si mít vše,

nebyl si rád a

chtěl si víc

nepomůže nikdo,

jsi tak sám

nemáš už nic

snad řekla jsem

vše co měla,

co chtěla sem říct

a teď bez vzpomínek

myšlenek na tebe

zase začnu žít
Autor Emira, 13.01.2009
Přečteno 441x
Tipy 10
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, mafiiiie, alexx, Seanko, Giginka, Yves
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to ti ze srdce přeji...abys to zvládla!=)

14.01.2009 22:18:00 | Giginka

věčný příběh, který zasáhne každého z nás.. ;-)

13.01.2009 20:59:00 | Yves

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí