noc

noc

Anotace: ...

Noc to krásná dívka je,
ta nade mnou a nad mou myslí vždycky vyhraje,
já bráním se ji vždycky,
a potom apaticky,
ptám se co se stalo,
možná toho bylo málo,
možná taky moc,
tak pořád miluji,
tu krásnou noc.
Autor LIrds, 13.01.2009
Přečteno 352x
Tipy 1
Poslední tipující: lady_esik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí