Hvězda bloudící

Hvězda bloudící

Anotace: V každém je hvězda... prosim o komentar.

Hvězdář na hvězdy hledí
Z očí do očí jim hledí
Každá hvězda prý hvězdáře má
Proč jedna jedinečná je samotná??

Hvězdář ji přehlíží
Na jiné zhlíží
Jednu v oku má
Není pro něj jediná

Už chvíli si ji prohlíží
A jedinečnou přehlíží
Ona ho vyhlíží
Dolů stále jen zhlíží

Hvězdný prach rozfoukal
A na nic víc nekoukal
Pak kopuly zavřel
A na ni zanevřel

Není jediný
I další vzhůru hledí
Svojí hvězdu hladí
Každý je jiný

Hvězdář nový
Svou černobílou hvězdu ulovil
Do deničku si jí nafotil
Ale to už každý ví

Jedinečná bloudí sama
Chce asi mimozemšťana
Ale ona nechce být sama
A ani mít mimozemšťana
Autor Gejblik, 14.01.2009
Přečteno 470x
Tipy 1
Poslední tipující: Hantec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není každý hvězdář tak čistý jako hvězda a není fšem dnům konec ,líbí a moc :)

15.01.2009 07:08:00 | LaBiL

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí