Pohádka pro tebe, princezno

Pohádka pro tebe, princezno

Anotace: Miluji tě...když spíš, když sníš...pořád a navždy...

Princezno na hrášku,
za malou pusinku
dostaneš pohádku.

Povím ti o...

O modrooké zlatovlásce,
nejkrásnější plavovlásce.
O umouněné popelce,
nejvtipnější hrdince.
O pyšné princezničce,
napravené nezbedničce.
O krásce v kožíšku,
z myších ocásků.
O spanilé Jasněnce,
odvážně to hraběnce.

Ať se ti dobře spí,
má nejdražší,
princezno nejkrásnější.
Autor Vesper07, 16.01.2009
Přečteno 574x
Tipy 2
Poslední tipující: páááááááá, Lasska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta je slaďoučká:))

16.01.2009 21:58:00 | Lasska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí