Padající hvězdě

Padající hvězdě

Anotace: ...

Jsem uvnitř a ty vně,
jak krásně láska žhne.
Okamžik splynutí duší a těl,
neznáš to, netušíš, nevěděls?
Spálíš mě žhnoucí láskou,
v učebnicích pak nad ukázkou
zdát se ti budu strohá.
A chvíle klidu, víkendová,
se rozplyne jak v vodu led.
Přesto každý den "naposled",
má láska jako kapky deště
zesílí tlukot v příští ještě.
A v okamžiku selhání
mé slzy usuš ve dlani.
Jsi uvnitř a já zvenčí tápu,
miluji tě a ve všem chápu.
Pro oba nečekané chvíle,
pořadí já a ty nahodilé.
Z lásky nám hvězda z nebe padá,
vlastně tě neznám, nemám ráda.
Autor Inge, 17.01.2009
Přečteno 456x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, bobi bobie, Bíša, enigman, Mbonita, Tacca, Jana M., WAYWARD, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky napsáno.

17.01.2009 15:48:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí