...Odejdi s nevinností a opusť mé hříchy.../vyrej je do mý kůže/

...Odejdi s nevinností a opusť mé hříchy.../vyrej je do mý kůže/

Anotace: ..."nikdy jsem netvrdil,že jsem svatý..." řekls

koukám se z okna
a nemůžu ven...

...všchno to zplynulo,
všechno byl jen sen...

/...nádhernej.../

myslela jsem
že už jsem tě setřásla
z mých úst

...ale ty si prostě přídeš
jakoby nic!

stejkám po stole
zmáčklá jako sardinka

...ne,já na to fakt nemam
já nejsem žádná hrdinka!

protože se v mých očích
pořád odrážíš...

...protože do stěn
mýho srdce tak krutě narážíš...

/...to kurva nevíš,že to bolí??/

plácám se tady
v týhle hromadě hnoje...

/pomoz mi,vytáhni mě ven!../

mě už zbývalo
jen naložit se do lihu...

tak mi to prosím
nedávej za vinu...

nemůžu za to
že máš tak krásný tělo...

ukázat lásku
v tu chvíli vážně chtělo...

...a tak se to stalo...

umírám
zabalená v krabici
obvázané červenou mašlí

odejdi s nevinností
a opusť mé hříchy.../vyrej je do mý kůže/
Autor LisSe, 17.01.2009
Přečteno 397x
Tipy 11
Poslední tipující: Mraveneček, Evil Queen, Holis, dream in emptiness, B.a.r.b.a.r, Dreamer, Andělskými perutěmi chráněna, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se moc líbí co píšeš a jak to píšeš,protože to je ten pocit co musí ven.Úžasnéé!!!

17.02.2009 21:40:00 | Mraveneček

Myšlenky v řádcích slov ... někdy je lepší nesdílet se to mi věř...a nebo už je to jen má retardace...ale pěkné.

05.02.2009 22:18:00 | Toker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí