Vpomínky, jen na tebe mám

Vpomínky, jen na tebe mám

Anotace: Tuhle básen jesm vymyslela dne 29.9.2005, když jsem se pořádně zamyslela a vzpoměla jsem si na svoji lásku, který mě zklamala, a já doufám že se mi jednou omluví!!! Tahle básen je věnována Honzovi!!! Kterého ze srdce miluji!!

Když na tebe pořád vzpomínám,
bolest v srdci větší mám!
Kdo pomůže mi bolest překonat,
kdo pomůže???
Jen jeden člověk to dokáže!!TY a jen TY!!
Já vzpomínám když tvoje rty se dotkli mích,
jak štastná v tu chvíli jsem byla!!!
Však si taky říkám dotknou se zas??
Nebo jen ve snu to budu vídat zas a zas??!
Však to byl jen marný sen,
ale já doufat budu dál!!!
Nempřestanu tě milovat,
však ty víš co k tobě cítím,
nebo jsi to už zapoměl?
Cheš to slyšt zas a zas!!
Říkám ti ty slova,
MILUJI TĚ ČÍM DÁL TIM VÍC UŽ BEZ TEBE NUMŮŽU BÝT!!!
Autor Terík, 29.09.2005
Přečteno 528x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí