Odi et amo

Odi et amo

Anotace: nenávidím a miluji

Já milovala jsem
a mám ho ráda stále
a nenávidím málem

Co by si přál to splním
Kdykoli jsem s ním
v duchu jak kočka vrním

Stačí však slov jen pár
chvíle strávená spolu
z lásky náhle je svár
a nálada jde dolů

Naše láska má významný kaz
propast mezi námi - strmý sráz
Autor Keneu, 19.01.2009
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: Kallkaa, dream in emptiness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí