Rozhodnutí

Rozhodnutí

Anotace: Tak sbohem...

Tvůj obraz nejde mi pryč z hlavy
a v uších mi zní jen tvůj hlas.
Jak přála bych si znovu nést tvůj pohled
z pod řady dětských dlouhých řas.

Snad osud ví, proč se tak stalo -
- to ona má na zodpovědnost,
že tvůj čas, tvoje vlasy, čelo,
jsou pro mě už jen minulost.

Ne, nebude už další znova,
do jedné řeky dvakrát nevstoupíš.
Proč nepomůžou žádná slova?
Proč ani pláč a ani smích?

Ach, bože, ta láska čistá byla!
A bílá, jak je bílý jenom sníh.
Proč vlastně přijít měla,
když už její začátek ji ukončil?

Tak sbohem buď a mysli jenom na ni.
Já vím, že přišla přede mnou.
Vždyť memělo by cenu žádné lhaní
a nemohl bys jinak rozhodnout.

Mrzí mě to!
Autor Tlaccca, 30.09.2005
Přečteno 567x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

hezky vystižené

12.12.2005 21:09:00 | Gamy

rozumím a soucítím..moc hezké!

05.12.2005 12:37:00 | Niké

Moc hezké... a moc smutné...

01.10.2005 08:59:00 | Erybeth

Na věku nezáleží:) Ale je to fakt krásný!!! Moc moc..

30.09.2005 15:11:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí