Popis víly

Popis víly

Anotace: Víla za kterou se ženu i když mi rozum říká něco jiného

Můj rozum mi říká drž se dál
ale něco ve mě říká čert to vem
na rozum zapomeň.

Je krásná a moc ji to sluší.
Přijde mi že chce hrát fér.
Je s ní sranda a asi pěkně líbá
těšim se že poznám jí blíž.
Nevím co mě čeká i když
náznaky tu jsou nebudu to mít lehký s tou osobou.
Stejně jako ona, nikdo neni bez chyby,
tak jako má duše ,má i její skuliny.
Bude to cesta peklem možná že občas bude ráj.
Ale odžiju si to půjdu dál.

Uvidíme co mě čeká.
Pohnu s tím dál ať už to konečně vím .
Ať se s tím nemučím.
Snad chytim tu vílu všas
doufám že chytím ji tak abych neskřivil jí vlas.
Snad všechno dobře dopadne a kolem krku mě popadne .
Autor Kouma, 21.01.2009
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: Zdenek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí