Psaní

Psaní

Anotace: nešťastná láska...dá se najít všude...

Byli jsme něco víc
Byli jsme jak popsaný list
z obou stran protkaný něhou
a tu lásku vřelou
mohl kdokoli z nás číst

Teď obálka je zalepena
ty držíš na ni ruku svou
Proč poslat ji chceš poštou ranní?!
Vždyť je naše to důvěrné psaní,
patří jen nám dvoum

Ještě chvíli máme čas
obálku roztrhat, vyjmout list
a popsat další, ještě sladší
Říkáš mi: "Bude to tak lepší..."
...jenže zmačkané už ho dál nemůžeme číst
Autor Mag Dí, 30.09.2005
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí