krutá nostalgie

krutá nostalgie

Anotace: ...nepokrytě hloupé

Tehdy vládlo léto a dávno tomu je
siřá pole - a zlato všude v krajině
pomalý dech vroucího času.
Zem prostřena senem a skrytou krásou.

Znaveni svobodou leželi jsme v trávě (utopeni)
zapálil jsem si cigaretu a jen se díval.
Možná ve mě bylo příliš chtění k ovládnutí,
ale spíše srozumění kamsi odplouvalo.

a večer přitančil a jeho vůně zpíjela více než víno...

Tys nebyla zlá jen možná málo vzdálena svých her,
jsi neznala ta slova.

mládí ztrácelo spolu se světlem...
Autor GM, 22.01.2009
Přečteno 296x
Tipy 13
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Lilly Lightová, Ctěný pán, Kyle, Holis, hanele m., Kristine Clary-Aldringen, 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip :) docela dobře se mi to četlo...

01.02.2009 13:55:00 | Lilly Lightová

Občas sama autorova anotace je nejlepší kritikou :)

Zas ne tak krutě, banální to je, ale to k vyjádření takových momentek patří.

26.01.2009 10:54:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí